SERVEIS

Hem preparat un conjunt de serveis perquè en tot moment gaudiu de la major comoditat a l'hora d'escollir el nostre centre com una opció de benestar.

 

Nutrició

 

Com part integral del programa de benestar i entrenament físic, a oferim un servei d'assessorament en nutrició realitzat pels nostres especialistes en nutrició i per un equip d'entrenadors personals.

Més informació aquí

 

Fisioteràpia

 

Dotarem les nostres instal·lacions de tot un conjunt d'espais i mitjans per facilitar la recuperació d'aquells trastorns que el nostre cos acusa, ja sigui per l'activitat laboral o per l'entrenament esportiu. Utilitzant la piscina i la sala de fitness, els nostres professionals confeccionaran un programa que t'ajudarà a recuperar-te i gaudir novament de l'activitat física. Més informació aquí

Lloguer de taquilles

 

Per a la teva comoditat i tenir sempre disponible el teu equipatge esportiu, posem al teu abast un conjunt de taquilles perfectament equipades i on puguis tenir sempre a punt els teus accessoris per a la pràctica de la teva activitat esportiva preferida.

 

Taquilla d'ús puntual

 

Per als abonats, oferirem tot un conjunt de taquilles on podran deixar la seva roba mentre estan a les nostres instal·lacions.

 

Restaurant

 

Per als moments en que vulguis recuperar forces o senzillament gaudir d'una estona de repòs mentre prens un refrigeri o un petit àpat, a trobaràs un espai on passar aquests moments amb la companyia dels teus amics o familiars.

 

Entrenador personal

 

Posarem a la teva disposició un equip d'entrenadors personals que et dissenyaran les rutines d'entrenament i t'ajudaran a aconseguir els teus objectius.

 

Paddel

 

Per als aficionats al paddel, a tindràs tres pistes on practicar aquest esport.

 

 

Aparcament per clients

 

Per a acostar-te al centre amb més comoditat, disposaràs d'aparcabicicletes així com de places on estacionar el teu vehicle.