Les sales de fitness i activitats dirigides

Mes Gavarres disposa de quatre sales d'activitats dirigides, una per a la pràctica del ciclisme indoor, una destinada al fitness, una tercera on es podran triar diferents activitats dirigides i una altra per a cursos.

 

La sala de ciclisme indoor de Mes, amb els seus 110 m2 i 25 bicicletes Schwinn, et permetrà iniciar-te en aquest esport al ritme de la música i animació dels nostres instructors. Amb les bicicletes d'última generació i les instruccions dels nostres tècnics, podràs comprovar com aquesta divertida activitat et proporciona beneficis per la teva salut.

 

La sala de fitness de Mes, està dotada de 308 m2 i de més de 48 estacions cardiovasculars, de musculació i pes lliure.

 

Amb tot aquest equipament i l'equip de tècnics professionals que t'instruiran la correcta utilització dels aparells, dissenyant un programa d'exercicis específics, podràs assolir els objectius desitjats. Les grans dimensions de la sala i les seves vistes sobre la piscina proporcionen un ambient agradable per la pràctica d'aquesta modalitat esportiva.

 

A la sala polivalent es podran practicar tot un seguit d'activitats setmanals per posar en forma la teva vida. Està equipada amb materials per l'aïllament acústic i un paviment de parquet per absorbir els impactes que es produeixen en la pràctica d'activitats com l'aerobic, steps o body pump i els millors equips de so i llum per fer d'aquestes activitats una pràctica divertida. I tot dirigit pels nostres monitors que et faran treure el màxim rendiment als teus esforços.